Piscina

Vara vă așteaptă o piscină descoperită de 5x15m, adâncime de 1,5 m cu apă încălzită până la 29 de grade în perioadele mai răcoroas, o piscină pentru copii cu diametru de 3.5 m și o adâncime de 0,9 m, și multe sezlonguri elegante.

REZERVA ACUM

Spa

Spațiul destinat centrului wellness Fitness se vrea a fi un loc atât pentru antrenarea corpului, cât și a sufletului.

A fost conceput din dragoste pentru frumusețe și relaxare, din dorința de a oferi tuturor, la prețuri accesibile, noile metode de îngrijire corporală prin programe de reducere în greutate și centimetri, programe anticelulitice, de tonifiere, detoxifiere și antiaging.

REZERVA ACUM

Salina

La noi puteți găsi singura salină din Târgu Neamț unde vă puteți relaxa, bucurându-vă de răcoare și totodată să vă rezolvați problemele de sănătate. Inhalarea aerosolilor trateaza o serie largă de afecțiuni respiratorii dar și probleme produse de stres (tulburările de somn sau anxietatea).

REZERVA ACUM

Programări

Pentru a beneficia de serviciile oferite de Aristocratis spa, va sfatuim sa va faceti o programare in prealabil. Programarile se fac in limita locurilor disponibile telefonic la nr. 0233.791987, programul este zilnic intre orele 12:00-20:00.

Daca ne vizitati pentru prima oara, va rugam sa veniti cu 15-30 minute inainte de ora programarii, pentru a vea timp sa va familiarizati cu salonul si pentru a primi informatiile de care aveti nevoie pentru a va hotari ce proceduri vi se potrivesc mai bine.

Daca sunteti deja clienta salonului, va rugam sa ajungeti cu 5-10 minute inainte de ora programata pentur a avea timp sa va schimbati. Din respect pentru clientele si personalul salonului, orice intarziere la programare va fi scazuta din durata sedintei astfel incat urmatoarele programari sa nu fie afectate. In limita posibilitatilor, vom incerca sa efectuam in totalitate sedinta de tratament. De asemenea, va rugam sa va notati si sa verificati cu atentia data si ora programarilor pentru a evita orice neintelegere ulterioara.

Suntem constienti ca pot aparea modificari in programul dumneavoastra, insa va rugam respectuos sa ne anuntati telefonic si din timp daca nu puteti ajunge la o programare: cu cel putin 1 ora inainte, recomandabil cu 24 ore inainte. In caz contrar, vom fi nevoiti sa va scadem sedinta din abonament.

AI GRIJĂ DE CORPUL TAU

Frumusețe & Sănătate